Verkoop je huis goed
met Brandt Makelaars

 • Funda cijfer 9,2
 • 66
  Verkocht in 12 mnd.

Kies een makelaar die jou vertrouwen geeft.

Het besluit is genomen: je gaat je huis verkopen. Spannend! Waarschijnlijk heb je veel vragen: Bij wie zet ik mijn huis te koop? Komen er wel kijkers? Wordt mijn huis snel verkocht? Krijg ik er een goede prijs voor?

Op de eerste vraag kunnen wij maar één antwoord geven: kies een makelaar die jou vertrouwen geeft. Dat zorgt voor rust, waardoor er veel stress wegvalt. De andere vragen hopen we te beantwoorden tijdens het verkoopproces van jouw huis. We vertellen je graag hoe we met onze ervaring en ons netwerk jouw huis als beste op de markt zetten, waarbij voor jou het resultaat onderaan de streep het meest gunstig is. 

Wil je weten wat je huis waard is?

Door onze kennis van de regionale huizenmarkt maken wij een goede en reële waardebepaling van jouw huis. Mogen we jou een goed beeld geven van de waarde van jouw huis?

Wat doen onze verkoopmakelaars voor jou

Als makelaar zorgen we ervoor dat het hele verkoopproces voor jou op rolletjes loopt. Wij nemen jou het werk uit handen, geven een goed advies en zo zorgen we samen voor het beste resultaat. Stapsgewijs ziet dat er zo uit:

 • 1

  Kennismaking

  Om je goed te kunnen adviseren willen wij eerst met jou, je plannen en het te verkopen huis of appartement kennismaken. Wij komen daarvoor graag bij je langs.

 • 2

  Waardebepaling

  Wij komen optimaal voorbereid bij je op bezoek om direct een goed onderbouwde waardebepaling te kunnen presenteren door gebruik te maken van onze uitstekende kennis van de regionale woningmarkt.

 • 3

  Verkoopstrategie & Presentatie

  Om het beste resultaat te bereiken zorgen wij voor een tot in de puntjes verzorgde presentatie (uiteraard ook op Funda) met aantrekkelijke (video-)beelden, aansprekende teksten en een stevige marketing. Vanzelfsprekend schakelen wij ook ons omvangrijke netwerk daarbij in!

 • 4

  Bezichtiging & Onderhandeling

  Wij nemen de tijd om de kijkers rond te leiden, hen uitgebreid te informeren en te wijzen op met name de voordelen van het huis. Tijdens de onderhandelingen zorgen wij ervoor dat jij je huis verkoopt tegen de beste prijs en gunstigste voorwaarden.

 • 5

  Koopovereenkomst

  Wij zorgen dat alle gemaakte afspraken op de juiste wijze en volledig in de NVM-koopakte en informatielijst komen te staan, zodat jij voldoet aan al jouw verplichtingen als verkoper en er niemand voor een verrassing komt te staan.

 • 6

  Oplevering & overdracht

  Met de oplevering van het huis en aansluitend de overdracht bij de notaris sluiten we samen het verkoopproces af. Natuurlijk kun je daarna ook altijd met jouw vragen bij ons terecht.

Harderwijkse Makelaars met bijna 40 jaar aan ervaring

Jou helpen met de verkoop van je huis, dat is waar we elke dag bijna 40 jaar lang met veel enthousiasme mee aan de slag gaan. We geloven in makelen op een authentieke manier: innovatief, deskundig, persoonlijk en origineel. Als toonaangevende Harderwijkse makelaars staan wij stevig met onze voeten in de regionale woningmarkt: Harderwijk, Hierden, Ermelo, Nunspeet, Biddinghuizen en Dronten. Door onze ervaring en ons uitgebreide netwerk schetsen we jou altijd een realistisch plaatje en zorgen we samen voor het beste resultaat bij de verkoop van jouw huis. 

Open video

Wij nemen de tijd voor verkoper én koper

Marien van den Nagel

Wij nemen de tijd voor verkoper én koper

Marien van den Nagel

Onze makelaars

Reyer Schuurkamp

Eigenaar, Register Makelaar & Taxateur
06-46233225
Stuur Reyer een e-mail

Marien van den Nagel

Register Makelaar & Taxateur
06-13960295
Stuur Marien een e-mail

Uitgelicht;
Recent verkocht

Deze huizen hebben wij recent succesvol verkocht in de regio Harderwijk. Staat jouw huis hier binnenkort bij?

Open video
Het meest positieve is dat we altijd bij Brandt terecht konden met al onze vragen en ze je bij je naam kennen
Ronald en Ilonka

Het meest positieve is dat we altijd bij Brandt terecht konden met al onze vragen en ze je bij je naam kennen

Ronald en Ilonka

Zelf je huis verkopen?

Nodig één van onze makelaars uit voor een verkoopgesprek

Met Brandt Makelaars uit Harderwijk nodig je een gedreven makelaar uit, die ervaren is, oog voor detail heeft, maar ook vernieuwend en helemaal van deze tijd. We luisteren graag naar jouw verhaal, geven je advies en vertellen wat we voor jou kunnen betekenen. Maken we binnenkort kennis met elkaar?

Ja, ik vraag graag een verkoopgesprek aan

Liever bellen of appen met Marien?

Vind je het fijn om even te bellen of te appen? Marien beantwoordt je vragen over de verkoop van je huis persoonlijk. 

Bel Marien op 06-13960295 of stuur een appje