Samen bouwen aan een
nieuwe woonomgeving

Nieuwbouwhuizen in de verkoop

Op zoek naar een nieuwbouwhuis dat bij jou past? Deze nieuwbouwhuizen staan momenteel in de verkoop. We begeleiden je graag bij het vinden van jouw huis.

Waterrijke woonomgeving in Harderwijk

In Waterfront combineer je een waterrijke woonomgeving met de nabijheid van de historische binnenstad van Harderwijk. 

Meer over Waterfront

18 woningen Tinnegieter in Harderwijk

VERKOCHT
Aan de Marijkelaan en Margrietlaan komen 9 eengezinswoningen en 9 beneden-bovenwoningen voor de verkoop beschikbaar

Meer over Tinnegieter

20 boothuizen Waterfront in Harderwijk

VERKOCHT
Deze karakteristieke boothuizen liggen centraal: binnen een paar vaarminuten op het Wolderwijd en op loopafstand van het centrum van Harderwijk.

Meer over de boothuizen

Een nieuwbouwhuis heeft alleen een toekomst, mogelijk die van jou.

Een nieuwbouwhuis is als een blank canvas: fris en onaangeraakt. Jij bepaalt de indeling en inrichting, helemaal zoals jij het wilt. Een nieuwbouwhuis heeft alleen een toekomst, mogelijk die van jou. 

Is dit jouw grote woonwens? Als de nieuwbouwmakelaar van de regio Harderwijk helpen we jou graag om die wens in vervulling te laten gaan. 

Harderwijkse Makelaars met bijna 40 jaar ervaring in nieuwbouw

Je bent op zoek naar een nieuwbouwhuis in Harderwijk, Hierden, Ermelo of omgeving. Als nieuwbouwmakelaar kennen wij alle nieuwbouwprojecten in de regio. Hierdoor kunnen we al jouw vragen beantwoorden en bieden we je de beste begeleiding in het vinden van jouw nieuwbouwhuis. 

Jouw vragen staan bij ons centraal en je krijgt altijd een makelaar te spreken. Die stelt je meteen op de hoogte van wat er speelt en gaat pro-actief voor je aan het werk. Wat kunnen we voor jou betekenen? 

Vinden we samen jouw nieuwbouwhuis?
Open video

Bij ons kan je altijd terecht voor een nieuwbouw woning of appartement

Reyer Schuurkamp

Bij ons kan je altijd terecht voor een nieuwbouw woning of appartement

Reyer Schuurkamp

Onze makelaars

Reyer Schuurkamp

Eigenaar, Register Makelaar & Taxateur
06-46233225
Stuur Reyer een e-mail

Marien van den Nagel

Register Makelaar & Taxateur
06-13960295
Stuur Marien een e-mail

Op zoek naar een nieuwbouwhuis?

Ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis in de regio Harderwijk? Of wil je weten welke regionale nieuwbouwprojecten in de toekomst worden gerealiseerd? Wij begeleiden je graag in je zoektocht en houden je actief op de hoogte van nieuws rond de nieuwbouwprojecten. 

Gratis waardebepaling

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwbouwhuis is het fijn om vooraf te weten wat je eigen huis waard is. Ook krijg je daardoor inzicht in het bedrag dat je kunt besteden aan de koop van je nieuwe huis. Wij komen graag bij je langs voor de waardebepaling, omdat wij de regionale huizenmarkt goed kennen en weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de directe omgeving zijn verkocht.

Ja, ik vraag een gratis waardebepaling aan
Open video
Je hebt korte lijntjes met je eigen makelaar en je wordt echt gekend.
Joachim & Eva

Je hebt korte lijntjes met je eigen makelaar en je wordt echt gekend.

Joachim & Eva

Nieuwbouwprojecten in ontwikkeling

Op zoek naar een nieuwbouwhuis dat bij jou past? Deze nieuwbouwhuizen worden momenteel ontwikkeld. Heb je vragen over het project of wil je op de hoogte worden gehouden? We helpen je graag. 

Houd me op de hoogte van de nieuwbouwprojecten
In ontwikkeling

Appartementen Kop van de Stadswerven Waterfront

In ontwikkeling

Woningen Kop van de Stadswerven Waterfront

In ontwikkeling

18 woningen Tinnegieter in Harderwijk

Een nieuwbouwproject realiseren met Brandt Makelaars?

De nieuwbouwmarkt is een geheel apart segment van de woningmarkt. Daar hoort dus ook een andere rol bij van de makelaar, een rol die Brandt Makelaars op het lijf is geschreven. Wij adviseren zowel marktpartijen als overheden bij allerlei vraagstukken aangaande nieuwbouw. Dat gaat van vraag-inventarisering van het publiek tot het afwerkingsniveau van een woning. Vanaf medio jaren tachtig zijn wij dé lokale nieuwbouwmakelaar en beschikken daardoor inmiddels over zeer veel ervaring!

Om de tafel bij gemeenten en ontwikkelaars

Brandt Makelaars zit bij gemeenten en ontwikkelaars al in een vroeg stadium aan tafel om haar expertise te delen. Dat begon ruim dertig jaar geleden bij de nieuwbouwwijk “Frankrijk” tussen Harderwijk en Hierden en loopt door tot op heden met als laatste voorbeeld het “Waterfront”, een ongekend succesvolle nieuwbouwontwikkeling waar Brandt Makelaars al sinds begin 2000 bij betrokken is!

Wat zijn jouw nieuwbouwplannen?

Wil jij ook het gesprek met ons aangaan over nieuwbouwplannen? Of ben je benieuwd naar onze mening over jouw plannen? Bel gerust voor een afspraak! Wij stellen ons graag nader voor en laten in een vrijblijvend gesprek natuurlijk onze referenties aan je zien.

Gaan wij binnenkort een samenwerking aan?

Meer over het realiseren van een nieuwbouwproject?

Bouwen we straks samen aan jouw nieuwbouwhuis?

Hoe kunnen we jou helpen met het kopen van een nieuwbouwhuis? Heb je een vraag of advies nodig? We luisteren graag naar jouw verhaal, geven je advies en vertellen wat we voor jou kunnen betekenen. Neem jij contact met ons op?

Ja, ik wil meer weten over een nieuwbouwhuis

Even bellen of appen met Reyer?

Wil je meer weten over nieuwbouw in en rond Harderwijk? Reyer weet er alles van en beantwoordt graag je vragen via de telefoon of een appje. 

Bel Reyer op 06-46233225 of stuur een appje