Samen op weg
naar jouw nieuwe huis

 • Funda cijfer 9,2
 • 7
  Recent aangekocht

Jouw belang staat bij ons als aankoopmakelaar voorop.

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Je wilt natuurlijk de beste begeleiding, zodat je vragen goed worden beantwoord en je een goed onderbouwd advies krijgt. Jouw belang staat bij ons als aankoopmakelaar voorop, zodat je de beste prijs voor jouw nieuwe huis betaalt. 

Wat doen onze makelaars voor jou

Als aankoopmakelaar bieden wij jou onze kennis en ervaring aan bij het kopen van een huis. Wij kijken met je mee, geven jou een goed advies en zorgen dat jij uiteindelijk de beste beslissing neemt. Hieronder stapsgewijs hoe wij jouw nieuwe huis vinden:

 • 1

  Kennismaking

  Om je goed te kunnen adviseren willen wij eerst met jou en je  plannen voor je nieuwe huis kennismaken en nodigen je daarvoor graag een keer uit bij ons op kantoor!

 • 2

  Zoek & Vind

  Door ons uitgebreide netwerk kennen wij de regionale huizenmarkt door en door en weten we vaak als eerste welke huizen er te koop komen. Zodra wij weten waar jij naar op zoek bent, delen wij die kennis graag met jou.

 • 3

  Bezichtiging

  Een leuk huis gevonden? Dan nemen wij de tijd om samen het huis te bezichtigen, mee te kijken naar alle goede en mindere punten van het huis en de omgeving en jou te adviseren over de mogelijkheden van het huis.

 • 4

  Waardebepaling & Onderhandeling

  Door gebruik te maken van onze uitstekende kennis van de regionale woningmarkt kunnen wij je direct van een goed onderbouwde waardebepaling voorzien. Onze jarenlange ervaring met onderhandelen zorgt ervoor dat je het huis koopt voor de beste prijs en tegen de gunstigste voorwaarden, zodat je zeker weet dat je het goede bedrag betaalt.

 • 5

  Bouwkundige staat

  Om als koper aan je onderzoeksplicht te voldoen laten wij de woning vóór het sluiten van de koopovereenkomst eerst bouwkundig onderzoeken, zodat jij als koper achteraf niet met bouwkundige zaken wordt geconfronteerd die van te voren bekend hadden kunnen zijn..

 • 6

  Koopovereenkomst

  Wij controleren of alle gemaakte afspraken op de juiste wijze en volledig in de NVM-koopakte zijn vastgelegd.

 • 7

  Oplevering & overdracht

  Ook tijdens de oplevering van je nieuwe huis kijken wij met je mee of alles overeenkomt met de gemaakte afspraken. Tijdens de overdracht bij de notaris sluiten we samen het aankoopproces af. Natuurlijk kun je daarna ook altijd met jouw vragen bij ons terecht en zullen wij, indien nodig, je verder helpen!

Harderwijkse Makelaars met bijna 40 jaar aan ervaring

Jou helpen met het aankopen van jouw huis, dat is waar we elke dag al bijna 40 jaar lang met veel enthousiasme mee aan de slag gaan. We geloven in makelen op een authentieke manier: innovatief, deskundig, persoonlijk en origineel. Als toonaangevende Harderwijkse makelaars staan wij stevig met onze voeten in de regionale woningmarkt. Door onze ervaring en ons uitgebreide netwerk schetsen we jou altijd een realistisch plaatje en vinden we samen jouw huis. 

Onze makelaars

Reyer Schuurkamp

Eigenaar, Register Makelaar & Taxateur
06-46233225
Stuur Reyer een e-mail

Marien van den Nagel

Register Makelaar & Taxateur
06-13960295
Stuur Marien een e-mail

Wil je als eerste weten welke huizen in de verkoop komen?

Door ons uitgebreide netwerk kennen wij de regionale huizenmarkt door en door en weten we vaak als eerste welke huizen in de verkoop komen. Die kennis delen we graag met jou.

Open video
Op het moment dat er een geschikt huis in de verkoop zou komen, nam Brandt meteen contact met ons op.
Melvin & Bianca

Op het moment dat er een geschikt huis in de verkoop zou komen, nam Brandt meteen contact met ons op.

Melvin & Bianca

Mogen wij jou binnenkort begroeten?

Hoe kunnen we jou helpen bij het aankopen van je nieuwe huis? Heb je een vraag of advies nodig? We luisteren graag naar jouw verhaal, geven je advies en vertellen wat we voor jou kunnen betekenen. Wat ons betreft kan dat op korte termijn. Kom jij bij ons langs voor een gesprek onder het genot van een kopje koffie?

Ja, ik vraag graag een aankoopgesprek aan

Graag direct in gesprek met Marien?

Heb je een vraag over de aankoop van een huis? Marien wil ze graag voor je beantwoorden. 

Bel Marien op 06-13960295 of stuur een appje