Taxatie:
Voor jouw financiële zekerheid

Een NWWI taxatie geeft je de zekerheid of je de gewenste hypotheek kan krijgen

Als je een huis koopt, wil je graag financiële zekerheid. Zekerheid dat je een hypotheek kan krijgen en zekerheid over de waarde van je huis. Een (NWWI) taxatierapport geeft je deze zekerheid. Ook in andere gevallen biedt een dergelijk rapport uitkomst. Wij voorzien je graag van een onafhankelijk (NWWI gevalideerd) taxatierapport, zodat jij weet of je de gewenste hypotheek kan krijgen voor het huis waar jij je oog op hebt laten vallen

Wat doen onze register taxateurs

Onze Register Taxateurs staan ingeschreven in het Register van NRVT. Hierdoor laten wij zien dat wij een expert zijn in ons vak: We hebben de benodigde kennis en deskundigheid en we beoefenen ons vak onafhankelijk, objectief en integer. Het NRVT heeft daarbij als missie om de kwaliteit van de Register Taxateur hoog te houden door zijn onafhankelijkheid, objectiviteit, integriteit en deskundigheid te bewaken, te borgen en te bevorderen. De taxateurs worden daarom continu bijgeschoold.

Of het nu gaat om een financieringsaanvraag, een aan- of verkoopbeslissing, boedelverdeling in verband met bijvoorbeeld echtscheiding of overlijden, een objectief en realistisch waarde-oordeel van de woning waarbij emotionele factoren buiten beschouwing worden gelaten is dan essentieel en wij zorgen daarvoor.

Bouwkundige staat

Om tot een dergelijk gedegen waardeoordeel te komen zal een van onze taxateurs de woning zowel van binnen als van buiten nauwlettend inspecteren. Daarbij komen de bouwkundige aspecten aan bod, zoals de constructie, de gebruikte materialen en de staat van onderhoud, maar worden tevens zaken als functionaliteit, zakelijke rechten, ligging en omgeving bestudeerd. Daarnaast is de marktsituatie een bepalende factor voor de waarde. De bevindingen worden zorgvuldig vastgelegd in een rapportage, die je kunt gebruiken voor het doel van jouw taxatie.

Gevalideerde taxatie

De meeste geldverstrekkers accepteren alleen een gevalideerd taxatierapport voor het verkrijgen van een hypotheek. Bij een gevalideerde taxatie zal het taxatierapport door het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut) worden gevalideerd.

Harderwijkse Makelaars met bijna 40 jaar aan ervaring

Jou helpen met je woonvraag, dat is waar we elke dag al bijna 40 jaar lang met veel enthousiasme mee aan de slag gaan. We geloven in makelen op een authentieke manier: innovatief, deskundig, persoonlijk en origineel. Als toonaangevende Harderwijkse makelaars staan wij stevig met onze voeten in de regionale woningmarkt. Door onze ervaring en ons uitgebreide netwerk schetsen we jou altijd een realistisch plaatje en weten we jouw woonvraag samen te beantwoorden.

Onze makelaars

Reyer Schuurkamp

Eigenaar, Register Makelaar & Taxateur
06-46233225
Stuur Reyer een e-mail

Marien van den Nagel

Register Makelaar & Taxateur
06-13960295
Stuur Marien een e-mail

Bespreken we binnenkort de waarde van jouw nieuwe huis?

Mogen we jou helpen met de vragen die je hebt rond de waarde van je huis? Of heb je financiële zekerheid nodig van een NWWI taxatie? We luisteren graag naar jouw verhaal, geven je advies en vertellen wat we voor jou kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend en op korte termijn natuurlijk. Nodig jij ons uit voor een kopje koffie?

Ja, nodig Brandt Makelaars graag uit voor een taxatie

Snel antwoord op je vraag over een taxatie?

Heb je een vraag over een taxatie? Reyer beantwoordt die graag via de telefoon of een appje. 

Bel Reyer op 06-46233225 of stuur een appje