Referenties Brandt Makelaars

Jouw referentie helpt anderen de makelaar te vinden die bij hen past

Wat is jouw ervaring met Brandt Makelaars? Heb je je huis via ons gekocht of verkocht? Met jouw ervaring help je toekomstige kopers en verkopers met hun keuze en help je ons om onze diensten te verbeteren.

Referenties verkoop

"Professioneel, betrouwbaar, afspraken nakomend en ook daadwerkelijk met kijkers komen. Ook bij vakantie van de makelaar nemen de collega's het naadloos over met evenveel enthousiasme, fijn!"

Nienke de Lange, Verkoper Zuiderzee op Zuid 161

-

"Ik kan niet genoeg zeggen over de uitstekende service die ik heb ontvangen van Brandt Makelaars Harderwijk en Marien. Vanaf het allereerste begin was Marien zeer professioneel en deskundig. Hij gaf me het gevoel dat ik in goede handen was en beantwoordde al mijn vragen grondig en met geduld. Marien was altijd beschikbaar om met me te praten en hij hield me voortdurend op de hoogte van de voortgang van mijn verkoop. Ik was ook erg onder de indruk van de marketing die Brandt Makelaars Harderwijk voor mij deed. Mijn huis werd prachtig gepresenteerd en kreeg veel aandacht van potentiële kopers. Het was duidelijk dat ze echt om mijn verkoop gaven en er alles aan deden om me te helpen. Ik waardeerde ook de persoonlijke aandacht die ik kreeg van Marien en het team. Ze waren altijd vriendelijk en behulpzaam en ik voelde me echt verzorgd. Het was een geweldige ervaring om met Brandt Makelaars Harderwijk te werken en ik zou hen zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eersteklas makelaar!"

Een funda gebruiker, Verkoper Spieghelstraat 24

-

"Contact verliep prima, lekker snel via telefoon en mail. Wij zijn goed begeleid en geïnformeerd over de te nemen acties/ overwegingen. Top makelaar!"

Mevr. Van Vliet, Verkoper Tonselsedreef 108

-

"De contacten zijn meer dan goed. Alles liep naar verwachting. Deze makelaar zet zich nog meer dan 100% in."

Dhr. Vasters, Verkoper Zuiderzee op Zuid 142

-

"Reijer Schuurkamp hebben we ervaren als een sympathieke man en daadkrachtige verkoopmakelaar. Hij heeft ons goed ontzorgd en meegenomen in het proces. Het is duidelijk dat hij erg veel ervaring heeft. We bevelen hem van harte aan. ."

Verkoper Churchill-laan 31

-

"We zijn blij dat we voor deze makelaar hebben gekozen.
De communicatie verliep prettig en het huis is snel en goed verkocht!
Goede service en deskundigheid. Top makelaar!
Bedankt voor de fijne samenwerking en goede begeleiding."

Verkoper Tromplaan 46

-

Referenties aankoop

"Het contact met mijn makelaar was geweldig. Hij was mijn aankoopmakelaar en ook mijn verkoopmakelaar. Via telefoon, app en mail een goed contact en direct een reactie. Hij dacht met mij mee en gaf goede info betreffende een advies voor een bod. Marien heeft mij heel goed geholpen met de aankoop van mijn appartement en advies gegeven. Ook met de verkoop van onze woning heeft hij vakkundig advies gegeven. Onze dank daar voor!"

Mevr. Ponstein, Zijpenbergerhout 47

-

"Harderwijk is voor ons een nieuwe stad. Dan is een huis kopen al helemaal bijzonder. We hadden van horen zeggen dat Brandt makelaars al heel lang in Harderwijk actief waren. Bij onze kennismaking bleek dat ook zo te zijn. Ook kregen we gelijk belangrijk advies over de financiering. We twijfelden eerst nog tussen een klein huis in de binnenstad of een appartement. Gaandeweg is dit duidelijk geworden, mede dankzij de evaluatie van de bezichtigingen. De aankoop van ons appartement was snel schakelen. De ervaring, rust en objectiviteit van Reijer Schuurkamp hebben we als zeer waardevol ervaren. Bij zo'n onrustige woningmarkt helpt dat enorm. We kijken er nu met een goed gevoel naar uit om binnenkort daadwerkelijk te verhuizen."

Koper Jan van Nassaupark 18

-

"Voor het zoeken en kopen van een koophuis hebben wij ondersteuning gezocht bij Marien van den Nagel van Brandt Makelaars. Voor ons was dit de beste keuze. Marien is een betrokken makelaar die snel, vriendelijk en eerlijk communiceert. . Marien heeft ons met zijn ervaring en netwerk goed bijgestaan en ondersteund in het algehele proces van 'wensen formuleren' tot 'sleuteloverdracht'."

Plataanlaan 18

-