Referenties Brandt Makelaars

Jouw referentie helpt anderen de makelaar te vinden die bij hen past

Wat is jouw ervaring met Brandt Makelaars? Heb je je huis via ons gekocht of gekocht? Met jouw ervaring help je toekomstige kopers en verkopers met hun keuze en help je ons om onze diensten te verbeteren.

Referenties verkoop

"Top mensen met veel kennis en goed advies. Top begeleiders met de verkoop van ons huis. Nette afhandeling van zaken!"

Dhr den Heyer, verkoper Groentjesweg 4

"Makelaar was goed bereikbaar, eerlijk in (onder)handelen. 
Helder beeld van kosten vooraf.
In voor suggesties t.a.v. Funda foto's en film.

 Marien, je krijgt van ons een tien!
We hopen niet snel weer te verhuizen maar als dat zo is, komen we weer bij jullie terug."

Dhr de Waal, Verkoper Laan 1940 – 1945, 35

"De makelaar heeft ons goed en deskundig begeleid. Wij hebben ons geen zorgen hoeven maken over de afloop. Het resultaat was boven verwachting."

Mevr. Verschut, verkoper Lindenlaan 6

"De contacten zijn meer dan goed. Alles liep naar verwachting. Deze makelaar zet zich nog meer dan 100% in."

Dhr. Vasters, verkoper Zuiderzee op Zuid 142

"Prima, duidelijk, zakelijk. Snelle afhandeling. Zowel vooraf, tijdens als na het hele verkoop traject goed begeleid."

Verkoper Knijptang 1

"Mijn makelaar van Brandt makelaars, Marien v.d. Nagel is altijd uitstekend bereikbaar, zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft mij zowel bij de aankoop van mijn appartement en de verkoop van mijn huidige woning zeer goed bij gestaan. Ik zou hem dan ook zeker aan bevelen."

Mevr. Ponstein, verkoper Walsekamp 2

Referenties aankoop

"Het contact met mijn makelaar was geweldig. Hij was mijn aankoopmakelaar en ook mijn verkoopmakelaar. Via telefoon, app en mail een goed contact en direct een reactie. Hij dacht met mij mee en gaf goede info betreffende een advies voor een bod. Marien heeft mij heel goed geholpen met de aankoop van mijn appartement en advies gegeven. Ook met de verkoop van onze woning heeft hij vakkundig advies gegeven. Onze dank daar voor!"

Mevr. Ponstein, Zijpenbergerhout 47

"Harderwijk is voor ons een nieuwe stad. Dan is een huis kopen al helemaal bijzonder. We hadden van horen zeggen dat Brandt makelaars al heel lang in Harderwijk actief waren. Bij onze kennismaking bleek dat ook zo te zijn. Ook kregen we gelijk belangrijk advies over de financiering. We twijfelden eerst nog tussen een klein huis in de binnenstad of een appartement. Gaandeweg is dit duidelijk geworden, mede dankzij de evaluatie van de bezichtigingen. De aankoop van ons appartement was snel schakelen. De ervaring, rust en objectiviteit van Reijer Schuurkamp hebben we als zeer waardevol ervaren. Bij zo'n onrustige woningmarkt helpt dat enorm. We kijken er nu met een goed gevoel naar uit om binnenkort daadwerkelijk te verhuizen."

Koper Jan van Nassaupark 18

"Voor het zoeken en kopen van een koophuis hebben wij ondersteuning gezocht bij Marien van den Nagel van Brandt Makelaars. Voor ons was dit de beste keuze. Marien is een betrokken makelaar die snel, vriendelijk en eerlijk communiceert. . Marien heeft ons met zijn ervaring en netwerk goed bijgestaan en ondersteund in het algehele proces van 'wensen formuleren' tot 'sleuteloverdracht'."

Plataanlaan 18