Flexibel wonen als jouw situatie
daarom vraagt

Natuurlijk wil je wel graag een huurwoning die past bij je woonwensen.

Wil je graag flexibel zijn in je woonsituatie, bijvoorbeeld omdat je geregeld verhuisd voor je werk? Dan is huren een goede oplossing. Natuurlijk wil je wel graag een huurwoning die past bij je woonwensen én een makelaar die dat op deskundige wijze begeleidt. Wil je juist je woning verhuren? Goede begeleiding bij het snel vinden van een betrouwbare huurder is onmisbaar. Brandt Makelaars gaat graag voor je op zoek, zodat jij de huurwoning of huurder vindt die bij je past. 

Boulevard Harderwijk Waterfront Brandt Makelaars

Harderwijkse Makelaars met bijna 40 jaar aan ervaring met huurwoningen

Jou helpen met je woonvraag over huren, dat is waar we elke dag al bijna 40 jaar lang met veel enthousiasme mee aan de slag gaan. We geloven in makelen op een authentieke manier: innovatief, deskundig, persoonlijk en origineel. Als toonaangevende Harderwijkse makelaars staan wij stevig met onze voeten in de regionale woningmarkt. Door onze ervaring en ons uitgebreide netwerk schetsen we jou altijd een realistisch plaatje en weten we jouw huurwoning of huurder te vinden. 

Mogen we jou helpen?

Onze makelaars

Reyer Schuurkamp

Eigenaar, Register Makelaar & Taxateur
06-46233225
Stuur Reyer een e-mail

Marien van den Nagel

Register Makelaar & Taxateur
06-13960295
Stuur Marien een e-mail

Meteen op de hoogte van de nieuwste huurwoningen?

Wil jij weten welke nieuwe huurwoningen beschikbaar zijn? Door ons uitgebreide netwerk kennen wij de Harderwijkse huizenmarkt door en door en zijn op de hoogte van het nieuwe aanbod. Dat delen we graag met jou. 

Fietsen we binnenkort bij jou langs?

Hoe kunnen we jou helpen? Heb je een vraag of advies nodig? We luisteren graag naar jouw verhaal, geven je advies en vertellen wat we voor jou kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend en op korte termijn natuurlijk. Nodig jij ons uit voor een kopje koffie?

Ja, ik maak graag kennis met jullie

Graag bellen of appen met Reyer?

Liever even bellen of appen met je vragen over het huren of verhuren van een woning? Reyer beantwoordt je vragen graag. 

Bel Reyer op 06-46233225 of stuur een appje