Zuiderzeestraatweg 58 - 1

3849 AH HIERDEN

€ 595.000,- k.k.

Plattegronden

Omschrijving

Zuiderzeestraatweg 58-1 te 3849 AH HIERDEN

Je wilt graag “buiten” wonen, op een groot perceel met ruimte voor hobby en/of beesten, in een niet al te groot huis en met een paar bruikbare bijgebouwen waar je van alles mee kunt?
Kom dan zeker kijken bij dit vrijstaande woonhuis met ruim 250 m² aan bijgebouwen en op ruim 11.300 m² eigen grond! Het ligt erg rustig midden in het buitengebied tussen Harderwijk en Hierden en heeft volop mogelijkheden voor de hobbyist, de paardenliefhebber, de verzamelaar en/of de rustzoeker. De Harderwijkse woonwijk “Frankrijk” met supermarkt, scholen en voorzieningen ligt vlakbij. Harderwijk en Hierden Dorp zijn eveneens vlot bereikbaar, zowel per fiets als per auto.

Het geheel is gelegen op een mooie locatie, feitelijk achter de Zuiderzeestraatweg en met een vrij uitzicht. Het erf heeft nog een kenmerkende indeling met diverse schaduwrijke bomen (beuken), een verhard gedeelte, siertuin, gazon, weitje, kippenren, twee garages, hobby-/bergschuur annex stal, veld-/wagenschuur en een prieeltje. Afgescheiden achter een fraaie bomenrij bevindt zich dan nog een uitgestrekt weiland in 2 vakken. Het weiland is verpacht tot 2021.

De woning is oorspronkelijk in 1953 gebouwd en in de loop van de tijd verbouwd tot wat het nu is; een nette eenvoudige woning met prima woonkeuken, leuke woonkamer met open haard, badkamer en slaapkamer op de begane grond en 2 kamers op de verdieping. De woning is door de jaren heen altijd netjes onderhouden en op onderdelen vernieuwd en gemoderniseerd. Voorzien van een nette keukeninrichting (2003) met inbouwapparatuur, cv-installatie met HR combi-ketel (2019) en radiatoren, deels dubbel glas, open haard en net sanitair. De kamers op de verdieping hebben beperkt stahoogte. Nu is het tijd om de zaken weer eens goed na te lopen en op onderdelen aan te pakken en te vernieuwen dan wel te vervangen.

INDELING:
Begane grond: hal/entree, badkamer met douchehoek, ligbad, wastafel en toilet, woonkamer (L-vorm), provisiekelder, woonkeuken met aansluitend bijkeuken met wasmachine-aansluiting en cv-opstelling, slaapkamer.

1e Verdieping: overloop met bergruimte, 2 (slaap-)kamers met wat lage toegangsdeuren en beperkt stahoogte.

OPVALLEND:
– royaal perceel eigen grond van in totaal 11.315 m²
– 7.000 m² hiervan is verpacht als weiland
– rustige ligging met volop privacy en vrij uitzicht
– leuk woonhuis met woonkamer, woonkeuken en 3 (slaap-) kamers
– hoofdslaapkamer en badkamer op de begane grond
– diverse bijgebouwen (totaal ruim 250 m²) met mogelijkheden
– werken aan huis eenvoudig mogelijk
– op onderdelen onderhoud, vernieuwing en modernisering nodig

Wil je deze woning graag bekijken? Dan kan dat natuurlijk eenvoudig! Neem gerust contact met ons op voor een afspraak op korte termijn en wij leiden je met alle plezier rond.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
eengezinswoning
Type
vrijstaande woning
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
109 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
7 m2
Perceel oppervlakte
11.315 m2
Inhoud
365 m3

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
11.315 m2

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons op 0341 - 416 426 Telefonisch bereikbaar tot 17:30

Download brochure