Parallelweg 26 - 174

3849 MN HIERDEN

Verkocht onder voorbehoud € 419.000,- k.k.

Plattegronden

Omschrijving

Parallelweg 26-174 te Hierden

Stel je eens voor dat je altijd al hebt willen wonen op een eigen bosperceel! In een huisje dat dicht bij de natuur staat, met een omliggende tuin die nu eens niet helemaal gecultiveerd is. Dan kun je die droom nu verwezenlijken!

Wij bieden namelijk deze bijzondere en onder architectuur ontworpen bungalow aan met woonbestemming en gelegen op een heerlijk ruim perceel van 1.221 m² op het park “Onze Woudstee” en direct aan de Duinweg. De kavel is nog min of meer oorspronkelijk, voorzien van een gevarieerde begroeiing en biedt veel privacy. Het perceel is goed geproportioneerd, is goed toegankelijk en is tevens voorzien een grote vrijstaande berging. Parkeren op eigen terrein mogelijk.

De woning is gebouwd met gebruikmaking van een bijzonder bouwsysteem van onder andere geperste strobalen en hout. Een techniek die reeds enige tijd een opmars beleefd, omdat het natuur- en energievriendelijk is en een comfortabel leefmilieu schept. Bovendien bouwt het snel en is het bij afbraak 100% recyclebaar. De buitenwanden zijn opgebouwd met strobalen die aan de buitenzijde met kalkstuc (waterdicht) en aan de binnenzijde met leemstuc zijn afgewerkt (“ademend”). De vloeren, binnenwanden en dakconstructie zijn in hout uitgevoerd en het geheel staat op een betonnen fundering. Bouwjaar 1997.

Voorzien van dak- en vloerisolatie, alsmede volledig dubbel glas. Verwarming middels VR Combi-ketel (1997) met radiatoren. De keukeninrichting is doelmatig en eenvoudig en het sanitair is netjes en in 2016 vernieuwd.

INDELING:
Entree, woonkamer met eetgedeelte, keuken, slaapkamer, portaaltje, badkamer met inloopdouche, wastafel in meubel en toilet, 2e slaapkamer en bijkeuken bergruimte, met wasmachine-aansluiting en cv-opstelling.

De ligging is prima. Direct bij bossen, zandverstuiving en vlakbij de Randmeren met alle watersportmogelijkheden en Harderwijk met alle voorzieningen en uitgebreide en uitstekende horecavoorzieningen. Derhalve is een en ander uitstekend geschikt voor zowel rustzoekers en natuurliefhebbers, als ook voor de sportievelingen en de bourgondiërs!

De vaste parklasten bedragen per jaar ± € 370,– per jaar, inclusief rioolrecht.
Water wordt geleverd en betaald via het park.
Gas en elektra rechtstreeks bij leverancier naar keuze.
Afvalkosten € 2,30 per zak van 60 liter.

In het vigerende bestemmingsplan staat aangegeven dat het bebouwde oppervlakte maximaal 80 m² mag zijn, bij een goothoogte van maximaal 3,75 m¹ en een nokhoogte van maximaal 7,00 m¹. Een bijgebouw (schuur, carport etc.) is mogelijk tot maximaal 20 m² met een maximale hoogte van 3,00 m¹. Kelders zijn niet toegestaan.

OPVALLEND:
* Uniek en bosachtig perceel van maar liefst 1.221 m²;
* Met volop privacy en zowel zon- als schaduwplekken;
* Met toegang via het achtergelegen park en vanaf de Duinweg;
* Bijzondere en met oog voor het milieu en de natuur gebouwde opstal;
* Leuke indeling met woonkamer met open keuken en twee slaapkamers;
* Ligging op park “Onze Woudstee”;
* Energielabel G.

Wil je dit aanbod graag bekijken of wil je nadere informatie? Dan kan dat natuurlijk eenvoudig! Neem gerust contact met ons op en wij leiden je op afspraak met alle plezier rond!

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 419.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
bungalow
Type
vrijstaande woning
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
65 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
17 m2
Perceel oppervlakte
1.221 m2
Inhoud
215 m3

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
1.221 m2

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons op 0341 - 416 426 Telefonisch bereikbaar tot 17:30

Download brochure