Ooster Mheenweg 26 A

3849 PB HIERDEN

Verkocht € 595.000,- v.o.n.

Omschrijving

Wonen in het buitengebied, maar toch vlak bij de voorzieningen, de uitvalswegen en de stad Harderwijk? Met een slaapkamer met aansluitende badkamer op de begane grond? Voorzien van uitstekende isolatie, zonnepanelen, gasloos en een EPC van 0,2?
Dat kan in dit kleinschalige project gelegen aan de rand van het dorp Hierden en vlakbij Harderwijk!

Gesitueerd op de hoek van de de Ooster Mheenweg en de Wouterskampen, in een leuke woonstraat bij de dorpskern van Hierden, worden thans drie woningen gerealiseerd. De woningen kennen een landelijke setting i een omgeving met voornamelijk vrijstaande woningen en boerderijen, nabij het Veluwemeer met het boerenstrandje, de zandverstuiving “Beekhuizerzand” en het Leuvenumse bosgebied. Tegelijkertijd zijn de stad Harderwijk met al haar voorzieningen en horeca en de uitvalswegen snel bereikbaar.

Het betreft hier twee-onder-één-kap-woningen en een vrijstaande woning. De grondeigenaar gaat zelf bouwnummer 1 bewonen, bouwnummer 3 is inmiddels verkocht en bouwnummer 2 is nu nu beschikbaar voor verkoop. De door de gemeente gewenste beeldkwaliteit is passend voor de locatie en spreekt van woningen gebouwd met natuurlijke materialen en met een knipoog naar het landelijke karakter van de locatie. Uiteraard wordt er gebouwd volgens het laatste bouwbesluit, met uitstekende materialen, gasloos en met alle isolatie. Verwarming middels een lucht-warmtepomp met laag temperatuursysteem vloerverwarming.

Deze twee-onder-één-kap-woning is gelegen op een perceel eigen grond van 440 m². Voorzien van slaapkamer en badkamer op de begane grond en dus levensloop bestendig! Op de verdieping een royale overloop/voorzolder, twee slaapkamers, een complete badkamer en een aparte technische ruimte.
Woonoppervlakte circa 115 m².

De bouw wordt gerealiseerd door het gerenommeerde, lokale, bouwbedrijf Bos & Vrijhof. Met de aannemer krijgt u als koper ook een gesprek om samen de (af-)bouw en eventuele door u gewenste wijzigingen te kunnen bespreken. Het tegelwerk en sanitair is nog te kiezen en hiervoor is een stelpost opgenomen. De keukeninrichting en afwerkingen van vloeren en wanden dienen door de koper zelf en na oplevering te worden verzorgd. De aannemer heeft aangegeven de geplande oplevering te verwachten per circa september 2023. Een en ander is natuurlijk wel onder voorbehoud.

Indeling:
Begane grond: hal/entree, garderobekast, berging met wasmachine-/drogeraansluiting, straatgerichte woonkamer met dubbele deuren naar tuin/terras en open woonkeuken (samen circa 42 m²), slaapkamer met aansluitende badkamer met douchehoek, wastafel en toilet.
1e Verdieping: ruime overloop annex voorzolder met dakkapel, technische ruimte, twee prima slaapkamers en een badkamer met dakkapel, douchehoek, wastafel en toilet.

De makelaar kan u digitaal in het bezit stellen van de verkoopbrochure met daarin de tekeningen, technische omschrijvingen, kadastrale informatie etc.. Voor aanvullende informatie kunt u uiteraard ook eerst contact met ons opnemen.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
eengezinswoning
Type
2-onder-1-kapwoning
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
115 m2
Perceel oppervlakte
440 m2
Inhoud
455 m3

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
440 m2

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons op 0341 - 416 426 Telefonisch bereikbaar tot 17:30