Lageweg/Coolwagenhof - kavel A/B 0 ong

3849 BN HIERDEN

Verkocht € 345.000,- k.k.

Plattegronden

Omschrijving

2 BOUWKAVELS NABIJ DE LAGEWEG TE HIERDEN

Heeft u er altijd al van gedroomd uw eigen vrijstaande woning te bouwen, dan is dit uw kans om in Hierden op een droomplek van rust en ruimte uw dromen waar te maken, terwijl de supermarkt, basisschool en sportverenigingen op korte afstand liggen.

Dat kan in dit kleinschalige project gelegen nabij de Lageweg in Hierden! De grondeigenaren hebben in samenwerking met Mulder Bouwmanagement uit Hierden de mogelijkheid voor de bouw van 2 nieuwe vrijstaande woningen met forse bijgebouwen op deze locatie gerealiseerd. Er loopt een ontsluiting via een eigen (mandelige) weg naar de Lageweg zelf.

Er zijn op deze kavels veel mogelijkheden om uw woonwensen mogelijk te maken. Om het vrije uitzicht te behouden zijn er regels vastgelegd omtrent zichtlijnen en erfafscheidingen om deze te behouden. De gemeente wil op een verantwoorde wijze invulling geven aan nieuwe bebouwingsmogelijkheden in Hierden Dorp, zodat wordt aangesloten bij de cultuurhistorische en stedenbouwkundige kwaliteiten van het gebied. De door de gemeente gewenste beeldkwaliteit is passend voor de locatie, waarbij wordt verwezen naar de historische bebouwing die te vinden is in het gebied. Enkele referenties van de mogelijkheden treft u bij deze presentatie aan.

De 2 kavels voor de vrijstaande woningen hebben de volgende afmetingen:
Kavel A – oppervlakte ca. 1.070 m² – Koopsom € 329.000,– kosten koper
Kavel B – oppervlakte ca. 1.311 m² – Koopsom € 345.000,– kosten koper

De percelen mogen als volgt bebouwd worden:
Bouwvlak hoofdgebouw max. diepte 15.00 m¹ l max. breedte 9.00 m¹
Hoogte max 9.00 m¹ l goothoogte max. 3,5 m¹
Bouwvlak bijgebouw ca. 125 m²

De voorschriften van het bestemmingsplan Hierden Dorp-Lageweg vastgesteld op 24-01-2019 (NL.IMRO.BP00207-0003) en het geldende bouwbesluit geven u exact aan wat geldt voor de bouw en realisatie van een en ander. Tevens kent de Gemeente Harderwijk de mogelijkheid om uw ontwerp op voorhand te toetsen aan de eisen van Welstand (“vooroverleg”). U kunt hierover contact opnemen met de Gemeente Harderwijk, afdeling Bouwen en Wonen. Een koper zal moeten zorg dragen voor de door de gemeente verplichte aanleg van (meidoorn-)hagen rondom het project in het kader van de “landschappelijke inpassing”.

Ten behoeve van het aanpassen van het bestemmingsplan is door verkoper een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd op de betreffende locatie. Kopers mogen dit verkennend bodemonderzoek gebruiken voor hun aanvraag omgevingsvergunning, waarbij als voorwaarde geldt dat indien de Gemeente Harderwijk het betreffende onderzoek niet accepteert, dan wel hieraan aanvullend onderzoek toegevoegd wil zien worden, dit volledig voor risico en rekening van koper komt.

De makelaar kan u digitaal in het bezit stellen van:
– Bestemmingsplan voorschriften
– Situatietekening
– Verkennend Bodemonderzoek
– Prijslijst en inschrijfformulier
– Referentiebeelden

Als u interesse heeft in een kavel dan nodigen wij u van harte uit om (eventueel samen) op de locatie een en ander in de praktijk te bekijken. Vervolgens bent u van harte welkom bij Brandt Makelaars op kantoor om het geheel nader te bespreken.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 345.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.

Oppervlakte en inhoud

Geen eigenschappen

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons op 0341 - 416 426 Telefonisch bereikbaar tot 17:30