Dokter van Dalelaan 36

3851 JB ERMELO

Verkocht € 325.000,- k.k.

Plattegronden

Omschrijving

Dokter van Dalelaan 36 te 3851 JB ERMELO

Bent u op zoek naar iets bijzonders, houdt u wel van een uitdaging en vindt u het leuk om te ruimen en in de tijd terug te gaan?

Kom dan zeker kijken bij dit kleine VRIJSTAANDE WOONHUIS met drie stenen schuren en een houten dierenverblijf op een prima perceel eigen grond met mogelijkheden. Gelegen op een mooie locatie tegen het centrum van Ermelo en vlakbij diverse voorzieningen, het station en het winkelgebied. De woning en het omliggende perceel worden aangeboden in de huidige staat en met alle daarin en omheen aanwezige inventaris, goederen, lompen etc..

De woning ligt feitelijk achter de frontbebouwing aan de Dokter Van Dalelaan en is bereikbaar via een eigen oprit vanaf de openbare weg. Dat geeft in elk geval veel privacy. Gelet op de staat van de woning en de bijgebouwen kunt u hier kiezen. Ingrijpend renoveren, dan wel slopen en herbouwen. Het bestemmingsplan voorziet op dit moment in een bouwblok van circa 8,25 meter bij 6,50 meter, met een goothoogte van 6 meter en een maximale nokhoogte van 11 meter. De gemeente kan deze maatvoeringen eventueel wijzigen middels de Wijzigingsbevoegdheid “WRO-zone-wijzigingsgebied 1”, waardoor de mogelijkheden op het perceel eventueel vergroot kunnen worden.

De woning is oorspronkelijk in 1925 gebouwd en vervolgens in 1991 uitgebreid met een kleine aanbouw ten behoeve van sanitair. Voorzien van een zeer eenvoudige keukeninrichting, eenvoudig sanitair, gaskachels en een elektrische boiler van 80 liter. Er is geen sprake van enige isolatie en er is op dit moment ook nog geen energielabel voorhanden. De 3 stenen bijgebouwen zijn van diverse bouwjaren en verkeren alle drie in een slechte tot zeer slechte staat van onderhoud. De gezamenlijke oppervlakte van de bijgebouwen is circa 50 m². De tuin is eveneens volledig verwaarloosd en ook hier zijn diverse materialen opgeslagen/gestort.

Ter plaatse van de bijgebouwen, de tuin en in een deel van de vloerbedekking is asbesthoudend materiaal aanwezig.
In een op te stellen koopakte zullen alle uitsluitingsclausules voor wat betreft gebreken, staat van onderhoud, vervuiling etc. worden opgenomen. Een en ander wordt derhalve nadrukkelijk aangeboden op basis van “as is, where is”.

INDELING WOONHUIS
Begane grond: entree/hal, groepenkast, woonkamer met gashaard, 2 slaapkamertjes, keuken, bijkeuken/portaal met toegang tot provisiekelder (8,5 m²) en badkamer met douche, wastafel en toilet.
1e Verdieping: vaste trap naar voorzolder en eenvoudige zolderkamer.

OPVALLEND:
– Vrijstaand woonhuis met diverse bijgebouwen
– Algeheel in slechte staat van onderhoud
– Met alle aanwezige inventaris, goederen, lompen etc.
– Gunstig en vrij gelegen nabij station en dorpskern
– Royaal perceel eigen grond

Wilt u deze woning graag bekijken? Dan kan dat natuurlijk eenvoudig! De kijkmomenten zijn op afspraak op maandag 29 en dinsdag 30 november 2021 tussen 14.00 en 16.00 uur. Bel ons gerust om een tijdslot vast te leggen en wij leiden u met alle plezier rond.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
eengezinswoning
Type
vrijstaande woning
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
80 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
8 m2
Perceel oppervlakte
670 m2
Inhoud
347 m3

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
670 m2

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons op 0341 - 416 426 Telefonisch bereikbaar tot 17:30

Download brochure