21 unieke woningen De Loohof in Ermelo

Bosrijk, duurzaam & stijlvol wonen op de grens van Ermelo en Harderwijk

In het buitengebied van de gemeente Ermelo, nabij de gemeentegrens met Harderwijk ligt het recreatiepark "De Loohof". Op deze bosrijke locatie wordt een unieke, besloten woonhof ontwikkeld. U woont hier straks feitelijk tussen Harderwijk en Ermelo in en kunt dus eenvoudig bepalen op welke plaats u zich gaat oriënteren.

In totaal komen er 21 nieuwbouwwoningen in diverse woningtypes en prijscategorieën. Het hofje gaat zich kenmerken door een ruime groene opzet en hoogwaardige luxe architectuur van de woningen. De plannen bestaan uit:
- 7 tussenwoningen;
- 4 hoekwoningen;
- 6 halfvrijstaande woningen;
- 4 vrijstaande woningen.

Uiteraard wordt er gebouwd naar de laatste stand van de techniek, dus gasloos, met optimale isolatie, zonnepanelen en een individuele warmtepomp.

START VERKOOP
Datum: 26 november 2019
Tijdstip: 17.00 - 19.00 uur (vrije inloop)
Locatie: Bowling Harderwijk (Kolbaanweg 1 Harderwijk)

Tijdens de start verkoop is de brochure, de prijslijst, het inschrijfformulier en overige verkoopinformatie beschikbaar en vanaf dat moment tevens te verkrijgen via de projectwebsite en de makelaars.

INSCHRIJVEN
Wij hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast wordt over "De Loohof" als wij en dat u belangstelling heeft voor één of meerdere bouwnummers. Deze belangstelling kunt u vanaf 26 november 2019 kenbaar maken door het inschrijfformulier in te vullen. Indien er meerdere inschrijvers op één bouwnummer zijn, wordt door middel van loting op basis van de eerste keuze bepaald wie als eerste in aanmerking komt voor een kopersgesprek, wie als tweede enzovoorts. Deze loting wordt verricht door de notaris. Indien na de loting er nog bouwnummers resteren, dan zullen deze bouwnummers door de makelaars worden toegewezen aan de overgebleven inschrijvers, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de overige voorkeuren van de inschrijvers.

Heeft u interesse? Schrijf u dan alvast in als belangstellende op de projectwebsite nieuwbouwermelo.nl of neem contact op met de makelaars. U bent in elk geval van harte welkom tijdens de start verkoop.

Onze makelaars

Reyer Schuurkamp

Eigenaar, Register Makelaar & Taxateur
06-46233225
Stuur Reyer een e-mail

Marien van den Nagel

Register Makelaar & Taxateur
06-13960295
Stuur Marien een e-mail

Jordy ’t Lam

Kandidaat-makelaar
06-14608880
Stuur Jordy een e-mail

Fietsen we binnenkort bij jou langs?

Hoe kunnen we jou helpen? Heb je een vraag of advies nodig? We luisteren graag naar jouw verhaal, geven je advies en vertellen wat we voor jou kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend en op korte termijn natuurlijk. Nodig jij ons uit voor een kopje koffie?

Ja, ik maak graag kennis met jullie