Brandt Makelaars coronamaatregelen
Voor een veilige en fijne bezichtiging

Corona maatregelen bij Brandt makelaars

Tijdens deze bijzondere omstandigheden doen wij ons best onze dienstverlening zoveel mogelijk voort te zetten. Dit vraagt echter wel om diverse maatregelen om zo jouw en onze veiligheid te waarborgen. Om die reden willen wij je wijzen op de volgende punten:

 • 1

  Eigen verantwoordelijkheid

  Indien je een afspraak hebt met ons kantoor, dan vragen we je je aan de regels te houden. De afspraak is altijd geheel vrijblijvend en tevens nadrukkelijk geheel op eigen risico.

 • 2

  Bezichtigingen

  Bezichtigingen vinden plaats met één makelaar en maximaal vier kijkers ouder dan 12 jaar. Tijdens de bezichtiging draagt iedereen een mondkapje en worden zo min mogelijk zaken aangeraakt. 

 • 3

  Gepaste afstand

  Wij geven geen handen, mijden ook overig fysiek contact en houden gepast afstand van anderen. Wij verwachten dat in deze ook van jou.

 • 4

  Klachten voorafgaand aan een afspraak

  Een afspraak kan alleen doorgang vinden indien zowel jij als de makelaar geen klachten, koorts of last van kortademigheid heeft.

 • 5

  Klachten tijdens een afspraak

  Wij vragen je er direct melding van te maken indien je enige verdachte klachten, koorts of last van kortademigheid hebt of tijdens een afspraak ervaart. Wij zijn in dat geval genoodzaakt per direct een afspraak te cancelen.

 • 6

  Aansprakelijkheid

  Wij aanvaarden in het bijzonder geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot afspraken en de eventuele gevolgen in het kader van het coronavirus.

 • 7

  Richtlijnen RIVM

  De rijksoverheid heeft een aparte website ingericht, waarop alle relevante en recente informatie wordt gepubliceerd: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-19. Daarnaast publiceert het RIVM ook continu informatie: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.