Over Brandt

Brandt Makelaars staat bekend als betrouwbaar, innovatief, gedreven en met een "no nonsense"-mentaliteit'. De verschillende makelaars realiseren zich maar al te goed wiens belangen zij behartigen, of het nu gaat om aankoop, verkoop, taxatie of verhuur. De realiteit wordt daarbij overigens niet uit het oog verloren.

In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende makelaar in zowel de bestaande woningmarkt als ook in de nieuwbouw woningmarkt. Wij beschikken over alle benodigde kennis om zowel particulieren als ook professionele marktpartijen goed van dienst te kunnen zijn met een gedegen advies of planaanpak. Zeker bij nieuwe appartementencomplexen worden wij door vele ontwikkelaars en bouwers al in een vroeg stadium geconsulteerd omdat wij daarin over zeer veel ervaring beschikken en in veel gevallen exact kunnen aangeven wat de markt op dit moment verlangt.

Sinds onze oprichting in 1986 staan wij bekend als kundig, innovatief en gedreven. U kunt met ons alle kanten op. Een afspraak om nader kennis te maken is snel gemaakt en kan inderdaad ook buiten kantooruren gepland worden. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

In Harderwijk hebben drie NVM makelaars sinds kort een gezamenlijk initiatief ontplooid in de vorm van het woningmagazine IN & OM met daarin het zo goed als complete woningaanbod van deze drie makelaars. De consumenten weten dit initiatief overigens al zeer te waarderen, dit mede gelet op het gegeven dat in het magazine ook diverse andere lezers- en wetenswaardige onderwerpen worden opgenomen. Uiteraard is Brandt makelaars hierbij betrokken.

kantoor Brandt makelaars
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: