Brandt Bedrijfshuisvesting

Brandt Bedrijfshuisvesting is voor uw bedrijf het vertrekpunt voor een op maat gesneden huisvesting of projectadvisering. Reeds meer dan 22 jaar is ons kantoor actief op het gebied van bedrijfsmatig-onroerend-goed in het gebied tussen Amersfoort, Zwolle en Lelystad. Daarnaast werkt ons kantoor ook steeds meer landelijk. Ons kantoor heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gerenomeerde deskundige gesprekspartner voor bedrijven, instellingen en overheden, waarbij servicegerichtheid, kwaliteit, vakkennis, grondige aanpak, discretie, onafhankelijkheid en een persoonlijke benadering enkele kernwoorden zijn van onze dienstverlening.

Op het gebied van kantoren, winkels (groot- en kleinschalig), bedrijfspanden en industrieterreinen kunt u bij ons kantoor terecht voor:

  • aankoop/ verkoop;
  • aanhuur/ verhuur;
  • taxaties;
  • beleggingen;
  • bedrijfsverplaatsingen;
  • projectadvisering en consultancy;
  • nieuwbouw-/herontwikkeling.

Ons kantoor is aangesloten bij de vakgroep Bedrijfs-Onroerend-Goed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, hetgeen naast de voordelen van landelijke en regionale samenwerking met collegamakelaars tevens een hoge mate van kwaliteit waarborgt. De uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden dient namelijk te voldoen aan de strenge regels van de NVM.

 Voor meer infomatie bekijkt u de website van Brandt Bedrijfshuisvesting

Brandt Bedrijfshuisvesting
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: