Aankoop

Heeft u uw droomhuis gevonden? Of juist nog niet! Bij Brandt Makelaars bent u aan het juiste adres om de zoektocht naar uw droomhuis te starten, danwel om u verder op weg te helpen bij het aankooptraject. Het kopen van een huis is leuk en moet dat vooral ook blijven, zonder nare verrassingen!!

Een nieuwe woning kopen gaat echter niet over één nacht ijs, er komt meer bij kijken dan waar u in eerste instantie vermoedelijk aan denkt. Zeker gelet op de huidige, roerige woningmarkt. Als onafhankelijke deskundigen helpen wij u graag uw huis op maat te vinden, zonder dat u een kat in de zak koopt. Indien u ons een opdracht tot aankoop van een woning verstrekt gaan wij actief met u op zoek naar de woning die u past. Middels het NVM-uitwisselingssysteem kunnen wij u snel op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod conform uw zoekwensen en een afspraak plannen voor een gezamenlijke bezichtiging van de woning die binnen uw zoekprofiel past. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf een woning heeft gezien waar u graag eens met ons zou willen gaan kijken.

Terwijl u tijdens een bezichtiging kijkt of het huis u past en of u er het juiste gevoel bij heeft, onderzoeken wij grondig de zakelijke (en objectieve) kant:

  • bouwkundige staat;
  • courantheid;
  • omgeving;
  • juridische aspecten;
  • bestemmingsplannen;
  • waarde van de woning, etc.;

en adviseren u wat wijsheid is. Het is natuurlijk van wezenlijk belang dat u weet wat u koopt en niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Vandaar ook dat wij u zullen adviseren over op te nemen voorbehouden en bijzondere clausules indien nodig. Als de woning daadwerkelijk is gekocht controleren wij samen met u de koopakte op zijn correctheid. Wij begeleiden u ook bij de voorinspectie van de woning en de juridische overdracht op het notariskantoor. En dit alles voor slechts € 950,-- (exclusief btw).

Uiteraard adviseren wij u om ook de onderhandelingen door ons te laten doen, omdat juist dit voor veel kopers een aspect is waar emoties hoog kunnen oplopen en dat kan weer leiden tot een minder gunstig onderhandelingsresultaat. Onze nuchtere kijk en ruime ervaring helpen u tijdens onderhandelingen het beste resultaat te behalen, waardoor u de kosten van de onderhandeling in de regel minimaal weer terugverdient. Graag gaan wij hierover met u in gesprek op welke wijze wij samen aan een bevredigend aankooptraject kunnen starten.

Maakt u gerust eens een vrijblijvende en kosteloze afspraak met ons om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen als uw persoonlijke aankoopmakelaar!

Aankoopmakelaar
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: