Onze diensten

Brandt Makelaars is sinds 1986 actief op het gebied van de woningmakelaardij op de Noord-West Veluwe. Van een eenmanszaak uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een enthousiast team van bekwame medewerkers, waaronder beëdigde makelaars. De jarenlange ervaring, gedegen kennis van de markt, vakbekwaamheid, onafhankelijkheid en servicegerichtheid waarborgen de kwaliteit die u van onze diensten mag verwachten. Wij streven naar een zo groot mogelijke transparantie in ons handelen.

U kunt vertrouwen op professionele en toegewijde medewerkers, die er alles aan doen om de belangen van de cliënt zo goed mogelijk te behartigen. Kwaliteit, in alle opzichten, staat bij ons hoog in het vaandel! We begeleiden u (graag) van a tot z. Wij worden zowel door particulieren, als door bedrijven, beleggers en overheden ingeschakeld.

Ons kantoor is aangesloten bij de grootste makelaarsvereniging van Nederland, de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), hetgeen naast de voordelen die een samenwerkingsverband van verschillende makelaars met zich meebrengt, tevens een hoge kwaliteit waarborgt, door strikte zelfregulering en permanente educatie. De uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden voldoet uiteraard aan de strenge regels die de NVM hieraan stelt.

Onze vakgebieden zijn met name:

Goed gevoel NVM
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: