Voorverkoop boothuizen, appartementen en eengezinswoningen in het Waterfront op zaterdag 13 juni!

Op zaterdag 13 juni is het nationaal de Dag van de Bouw en wordt het Zuidereiland opengesteld tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

De locatie is over het water per sloep gratis bereikbaar. Bij de opstapplaats naast Vishandel Dries van den Berg worden belangstellenden ontvangen door Boskalis en het Projectbureau Waterfront. Hier krijgt men een goed beeld van de (toekomst)plannen en welk (grond)werk hiervoor (nog) verzet gaat worden. De grote metamorfose van Harderwijk wordt hier in beeld gebracht en toegelicht.

Bij de uitstapplaats op het Zuidereiland worden bezoekers onthaald door de TBI dochters Koopmans Bouw en Synchroon ontwikkelaars. Er worden rondleidingen gegeven over de doorgaans gesloten bouwplaats en enkele woningen zijn opengesteld. Bezoekers krijgen een indruk van het bouwproces, materiaalgebruik, de architectuur en hoe het eiland steeds meer invulling krijgt. De jeugd kan op deze dag ontdekken of ze van de bouw hun werk willen maken. De grote kraan op het Zuidereiland die bediend mag worden samen met een medewerker, is in ieder geval het proberen waard.

Voorverkoop boothuizen, appartementen en eengezinswoningen

Ook gaan op 13 juni de boothuizen, de appartementen op de kop van het Zuidereiland en de appartementen en eengezinswoningen van de Watersportboulevard in voorverkoop. Er is vanaf het eerste moment veel belangstelling geweest voor de appartementen en de boothuizen, tijdens de Dag van de Bouw is het dan eindelijk zover. Informatie en brochures over de boothuizen, woningen en appartementen zijn die dag beschikbaar. Liefhebbers voor de appartementen op het Zuidereiland kunnen alvast op niveau van het uitzicht op het water genieten.

VR 05/06/15
Nieuws
Promotievideo
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: