OPEN HUIS: Zuiderzee op Zuid 17 december a.s. van 11.00 - 14.00 uur

Nu eindelijk voor PERMANENTE BEWONING beschikbaar! Kom kijken tijdens het Open Huis op zaterdag 17 december a.s. of maak nu een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging op locatie!

Wie ze gezien heeft, is verkocht, en dat is maar goed ook, want met de koop van een appartement aan – of, beter gezegd: in – het Veluwemeer zet u een goede stap. De appartementen en penthouses vallen op door hun uniciteit en karakteristieke opzet. De locatie is adembenemend: bijna alle appartementen bieden zicht op het water. De veeleisende watersporter wordt daarnaast op zijn wenken bediend met een jachthaven van 850 ligplaatsen op loopafstand en snelvaarwater (waterskieën etc.) plus recreatiestrand om de hoek.

Op het terrein van Zuiderzee op Zuid bevinden zich onder een meer een restaurant met terras aan het water en direct bij de betre# ende appartementen, een 2e restaurant elders op het complex, een fraai binnen- en buitenzwembad, een snackbar, een supermarkt en een overdekte kinderspeeltuin. Met in de nabije omgeving pittoreske visserstadjes als Harderwijk en Elburg en attracties als het Dolfinarium, Walibi World, golfbaan Dorhout Mees en welnessresort De Zwaluwhoeve vormen de appartementen het hart van een bruisende omgeving. Voor rust kunt u natuurlijk ook uitstekend terecht in de bossen, de heide en de zandverstuiving op het “vaste land” of in de polder zelf!

Alle appartementen zijn voorzien van een fraaie keukeninrichting (ruime stelpost) met inbouwapparatuur en modern en uitgebreid sanitair. Verder beschikken de appartementen over een berging en een eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage, deze garage is uiteraard ook met de vier liften bereikbaar. Een tweede parkeerplaats wordt bij gehuurd ad € 500,– per jaar.

• Vloeroppervlakte vanaf ca. 112 m' tot en met 136 m' (exclusief wintertuin/balkon);
• Unieke locatie op 5 autominuten of 7,5 kilometer van Harderwijk;
• Bushalte voor het complex;

Koopsommen vanaf € 379.000,– v.o.n. tot € 479.000,– v.o.n.
Huurprijzen vanaf € 1.250,– per maand (incl. servicekosten)

Uiteraard zijn wij bereid u meer informatie over dit project te verstrekken. Uitgebreide brochures zijn op ons kantoor verkrijgbaar.

DI 13/12/11
Nieuws
Promotievideo
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: