Informatieavond: Huizenmarkt op zijn kop?

“Een huis kopen is altijd goed!” Jarenlang gold dit credo voor iedereen en zonder veel ‘mitsen en maren’. In de huidige roerige tijden geloven wij dat nog steeds, maar wel met een kanttekening. Juist nu moet je, meer dan ooit, precies weten hoe het zit. De woningmarkt is volop in het nieuws, de koopwoningmarkt in het bijzonder, en iedereen heeft er een mening over. Toch blijkt dat menigeen het spoor een beetje bijster raakt, wellicht juist door deze continue informatiestroom. Daardoor blijven beslissingen uit en dat is lang niet altijd wenselijk - en in sommige gevallen zelfs niet mogelijk!

Om die reden hebben de NVM-makelaars van Harderwijk besloten gezamenlijk een informatieavond te organiseren. Doel van deze avond is om zowel kopers als verkopers te informeren over de laatste stand van zaken op de woningmarkt. Tevens zijn er nogal wat wijzigingen op komst rondom de hypotheekvoorziening. Ook daarover informeren we u graag. Een aantal deskundige sprekers zal u op heldere wijze uit de doeken doen wat raadzaam is. Waarom zou iemand juist nu moeten (ver)kopen en waarom in andere gevallen juist niet bijvoorbeeld. Natuurlijk biedt deze avond u ook de gelegenheid om vragen stellen. Zowel de makelaars als de overige deskundigen staan tot uw beschikking. De bijeenkomst zal informeel van aard zijn, maar heeft wel degelijk een serieuze boodschap.

Het is immers voor iedereen goed om te weten wat de gevolgen zijn van hetkopen of verkopen van een huis in de huidige markt. Op 29 september 2012 staat er weer een landelijk Open Huis op de agenda van de NVM en na deze bijeenkomst komt u daar in ieder geval goed beslagen ten ijs. Maar ook op andere momenten helpt de geboden informatie u op weg om succesvol te kopen of verkopen. Maak dus vooral gebruik van deze avond en laat u optimaal informeren!

U bent van harte welkom op dinsdag 25 september in restaurant De Oude Drukkerij aan de Vijhestraat 3 in Harderwijk. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend, waarna we om 20.00 uur beginnen met het programma. Dit zal tot circa 21.30 uur duren, waarna er tijd is voor een afsluitende borrel.

Wij zien uit naar uw komst!

DI 25/09/12
Nieuws
Promotievideo
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: