Het (tijdelijk) huren van woonruimte

De (ver)huurmarkt is een groeimarkt in deze bijzondere tijden, ook voor NVM-makelaars. Het NVM logo is natuurlijk niet alleen een keurmerk voor aan- en verkoop, maar ook voor (tijdelijke) huur en verhuur. Dat geeft de zekerheid dat door uw NMV-makelaar de zaken goed geregeld kunnen worden.

Het onderwerp (tijdelijk) verhuur is erg actueel en initiatieven voor aparte keurmerken, opleidingen etc. schieten als paddenstoelen uit de grond. De NVM profileert zich daarom nadrukkelijk op deze markt, om de activiteiten van haar leden te ondersteunen. In het verlengde daarvan biedt NVM haar leden diverse cursussen aan om goed beslagen ten ijs tekomen.

Risico
Het verhuren van woningen is namelijk niet geheel zonder risico. Is de huurder een nette bewoner van de woning, betaalt hij of zij wel op tijd en is er kans op criminele activiteiten? Daarnaast bevat het huurrecht veel dwingend recht, waar niet van kan worden afgeweken.

Permanente of tijdelijke verhuur?
U kunt een woning verhuren voor onbepaalde tijd of voor bepaalde tijd. Ook kan de woning tijdelijk worden verhuurd via de Leegstandwet. Verhuur via de Leegstandwet heeft als voordeel dat een huurder geen aanspraak kan maken op huurbescherming, nadeel is dat het niet voor alle verhuursituaties bruikbaar is.
Informatie
Wilt u meer weten over het (tijdelijk) huren of verhuren van uw woning, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag nader!

DI 07/08/12
Nieuws
Promotievideo
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: