‘De woningmarkt biedt nu vele kansen’

Het landelijke Open Huis komt er weer aan en er zijn genoeg redenen om er gebruik van te maken!!

De NVM vindt dat er met name voor starters veel kansen in de markt liggen en is daarom in mei de campagne ‘Een eerste huis is wel mogelijk’ gestart. Woordvoerder Kimman: “Er zijn simpelweg nog altijd veel gunstige marktomstandigheden. Woningzoekenden kunnen profiteren van lagere prijzen, meer en beter aanbod en een nog steeds relatief lage rente. Dit geldt voor veel starters die de stap van een huur- naar koopwoning willen maken, maar ook voor doorstromers. Een doorstromer die voor zijn huis wellicht minder ontvangt dan hij een paar jaar geleden op de top van de markt had gehoopt, kan vanzelfsprekend ook zijn slag slaan bij aankoop.

Kimman raadt geïnteresseerde huizenkopers aan een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. “Hij brengt de koper op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt. Zoals de verlaagde overdrachtsbelasting, een goede onderhandelingspositie en de verhoogde Nationale Hypotheekgarantie die nog steeds van kracht is. Een NVM-aankoopmakelaar bespaart met zijn kennis en ervaring bij het kopen van een nieuw huis veel tijd, geld en zorgen.

Een uitstekend middel om te koop staande woningen eenvoudig te bekijken is de NVM Open Huizen Dag. Potentiële kopers kunnen op 31 maart weer door het hele land opnieuw duizenden huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Dit geeft hun een goede kans om zich breed te oriënteren. Alle huizen staan binnenkort vermeld op de internetsite Funda en uiteraard op de websites van de makelaars zelf.

DO 15/03/12
Nieuws
Promotievideo
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: