Aankoopbegeleiding door Brandt Makelaars betaalt zich terug!

‘Dalende trend woningmarkt zet door’ en ‘Huizenprijzen in 2011 met 4,1% gedaald’.

Kortom, onzekere tijden voor de huizenkopers. En dat nou net op het moment dat uw droomhuis te koop wordt aangeboden! Maar is die vraagprijs wel reëel? En hoe zit het met de bouwkundige staat van het huis? Wij begrijpen als geen ander dat u twijfelt in deze tijden. Wees verstandig en maak gebruik van onze aankoopbegeleiding. Terwijl u tijdens een bezichtiging kijkt of het huis u past en of u er het juiste gevoel bij heeft, onderzoeken wij grondig de zakelijke (en objectieve) kant en adviseren u of het huis een goede aankoop zou zijn en wat wijsheid is. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Aankoopbegeleiding is al mogelijk vanaf € 950,-- (exclusief btw).

Uiteraard adviseren wij u om ook de onderhandelingen door ons te laten doen, omdat juist dit voor veel kopers een aspect is waar emoties hoog kunnen oplopen. Onze nuchtere kijk en ruime ervaring helpen u tijdens onderhandelingen het beste resultaat te behalen. Hierdoor bent u er zeker van het huis voor de best mogelijke prijs gekocht te hebben. Daardoor verdient u de kosten van de aankoopbegeleiding in de regel ook dubbel en dwars weer terug. Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden op welke wijze wij samen aan een bevredigend aankooptraject kunnen beginnen.

Uiteraard kunt u via deze site nader met ons kennis maken. Maar wij komen ook graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Bel ons via (0341) 416 426, mail ons info@brandtmakelaars.nl of volg ons op twitter

MA 23/01/12
Nieuws
Promotievideo
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: