14 appartementen De Hinde Ermelo

Wijk: Ermelo centrum
Plaats: Ermelo
Koopsom vanaf: € 257.500,-,- v.o.n.
Oplevering: 2019


Omschrijving

14 appartementen De Hinde Ermelo

Wonen in het hart van Ermelo? Ontdek De Hinde!


projectwebsite http://dehinde-ermelo.nl/


Genieten van waar het in het leven écht om gaat, vraagt soms om keuzes. Waar u wilt wonen bijvoorbeeld. Weet dan dat De Hinde voor u is gemaakt. Deze 14 centraal gelegen appartementen in het hart van Ermelo hebben van nature alles in zich. Luxe, ruimte én grandeur. Maak het uzelf gemakkelijk. Kruip ’s avonds eens lekker met een spannend boek op uw balkon of luier in uw tuin met een goed glas wijn. Gooi de deuren open en laat het voorjaar naar binnen bloesemen. Nog even die boodschap halen of het dorp in? Het kan hier allemaal. Eindelijk de tijd aan uzelf. Zo moet het zijn!


Alle voorzieningen met één sprong binnen bereik


Ermelo is een dorp op de Veluwe, maar geen Veluws dorp. Door de seizoenbezoekers is de sfeer gastvrij en is Ermelo rijk aan centraal gelegen voorzieningen. Ludieke evenementen, authentieke restaurants en een scala aan verenigingen: er is weinig dat Ermelo niet heeft. De Hinde ligt op loopafstand van alle dorpse gezelligheid, de winkels en het openbaar vervoer.


En dat is dagelijks gemak. Zet honderd riante stappen en u staat op de stoep bij de bakker, groenteboer of slager in winkelcentrum De Enk. Her en der wat spelende kinderen op straat. Om de hoek een terrasje pakken of naar de braderie? Dát is het kloppend hart van Ermelo.


14 stijlvolle appartementen in het hart van Ermelo


Deze 14 eigentijdse appartementen in het hart van Ermelo zijn uniek in hun soort. Zo heeft De Hinde de trotse stijlkenmerken van een robuust herenhuis. Strak én stijlvol. En toch is geen verdieping of appartement gelijk. Wel hebben ze elk hun eigen berging, parkeerplek, tuin of balkon. Het appartementengebouw heeft zowel een lift als een trappenhuis.


Op de begane grond telt De Hinde vier appartementen. Dit type, de Heidegronder, heeft een eigen tuin. Op de eerste verdiepingen zijn dat er vijf. Dit type, Loofbosser, heeft een balkon. En ook op de tweede verdieping zijn dat er vijf. Dit type, de Hooglander, heeft balkons en dakkappellen.


Elk appartement beschikt over twee (slaap)kamers, een badkamer met toilet, een separate toiletruimte en een meterkast annex berging. De gang geeft toegang tot een ruime woonkamer met open keuken. Deze varieert van appartement tot appartement in oppervlakte en vorm. De openslaande deur(en) leiden vanuit de woonkamer naar een ruim eigen balkon of tuin. Er is gedacht aan opberg- en stallingsruimte. Naast een inpandige berging is er een aparte, open fietsenstalling. In totaal zijn er 21 parkeerplekken. Op eigen terrein 14, deels overdekt.


Wat dit betekent voor de verdiepingsindelingen en plattegronden is te zien in de brochure. Deze bevat ook artist impressions en technische details.


Belangstelling? Start bouw is eind september 2018 gepland! Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Volledige omschrijving
Klik op de foto voor een vergroting
Meer foto's

Plattegrond

Promotievideo
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: