Waterfront Harderwijk

Wijk: Waterfront
Plaats: Harderwijk
Koopsom vanaf: € 285.000,- vrij op naam
Aanvaarding: in overleg
Woonoppervlakte:
0 m2
Inhoud: 0 m3
Bouwjaar: 0
Aantal kamers: 0


Omschrijving

Wonen in Waterfront

Waterrijke woonomgeving in Harderwijk

In Waterfront combineert u een waterrijke woonomgeving met de nabijheid van de historische binnenstad van Harderwijk. U zit zowel in een paar minuten op het water als op de historische Vischmarkt of u wandelt door een van de sfeervolle winkelstraatjes.

Volop keuze in woningen

Er is keuze in overvloed: vrijstaande woningen, twee onder één kap woningen of eengezinswoningen. Sfeervolle huizen, passend bij het beeld en de historie van Harderwijk. U heeft de mogelijkheid om uw woning naar wens in te delen. Wonen in Waterfront omvat in totaal bijna 1500 woningen, diverse parkeergarages, vele voorzieningen, een jachthaven met 450 ligplaatsen. En natuurlijk het nieuwe strandeiland, waar u heerlijk met vrienden en familie kunt pootje baden, picknicken en kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Zuidereiland wordt als eerste aangelegd. De woningen aan de zuidkant van dit eiland vormen de eerste fase, bestaande uit eengezinswoningen, twee onder een kapwoningen en vrijstaande woningen. Voor het noordelijk deel van dit eiland worden o.a. appartementen ontwikkeld.


Nu in verkoop: De Bakens woningen en boothuizen. Zuidereiland woningen fase 3, Noordereiland woningen, appartementen en kavels. Kijk op www.woneninwaterfront.nl voor het actuele aanbod.


Toewijzing en vrije verkoop
De Gemeente wijst op het gebied van nieuwbouw in Harderwijk woningen toe aan de hand van een puntensysteem. Daarna komen de beschikbare woningen in vrije verkoop.


Sfeer en kleuren van Harderwijk
Een eigentijdse aanvulling op de oude stad, de terugkeer van het water, ruimte en vrijheid, allemaal kenmerken die op Waterfront van toepassing zijn. Belangrijk daarbij is ook de sfeer en het gevoel van de buurt. Bij de ontwerpen van de woningen is de architect op zoek gegaan naar de roots van Harderwijk en de bijzondere sfeer van de stad. Er is gekozen voor veel afwisseling in vormen en kleuren en het creëren van een eigen buurtgevoel. Voor de kleuren is zelfs inspiratie gehaald uit de typische kleuren van de stad Harderwijk.


Uw eigen gevelsteen
Net zoals in het Harderwijk van weleer krijgt u de mogelijkheid om op uw woning in Waterfront een eigen gevelsteen te plaatsen. Hierdoor kunt u uw huis een geheel eigen karakter meegeven. U kunt zelf een gevelsteen laten ontwerpen of eentje kiezen uit een aantal bestaande ontwerpen.


Uiteraard zijn wij bereid u meer informatie over dit project te verstrekken. Uitgebreide brochures zijn op ons kantoor verkrijgbaar of kunnen desgewenst worden toegezonden. Brandt Makelaars (0341) 416 426.


Volledige omschrijving
Klik op de foto voor een vergroting
Meer foto's

Plattegrond

Promotievideo

Zoekfilter

(43 objecten aangeboden)
Soort object: Plaats:
Minimale vraagprijs: Wijk:
Maximale vraagprijs: Zoekwoord:
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: