Prinsesselaan 42

HoofdFoto
Wijk: Koninginnebuurt
Plaats: ERMELO
vraagprijs: € 650.000,- kosten koper
Aanvaarding: in overleg
Woonoppervlakte:
215 m2
Perceel: 1685 m2
Inhoud: 875 m3
Bouwjaar: 1974
Aantal kamers: 7


Omschrijving

Prinsesselaan 42, 3851 XN ERMELO

Als gelijkvloers wonen, rust en privacy voor u zwaar wegen, u bovendien niet ver van de voorzieningen wilt wonen en toch ook bij de uitvalswegen en de snelweg A-28, dan moet u beslist eens komen kijken bij deze praktisch ontworpen vrijstaande BUNGALOW met royale aangebouwde ontspanningsruimte, dubbele garage en besloten bostuin gelegen op een ruim perceel eigen grond van 1.685 m² op een toplocatie in een gewilde woonomgeving.

De ligging is uniek en gunstig in het dorp Ermelo met bos & zandverstuiving, voorzieningen, scholen, winkelcentrum en uitvalswegen op gunstige afstand. De aangebouwde ontspanningsruimte van ± 50 m² is daarbij multi-functioneel en maakt het geheel geschikt voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld kantoor-/atelier-/praktijkruimte aan huis of mantelzorg. De tuin ligt rondom het huis, heeft diverse terrassen en een waterpartij.

Het woonhuis is in 1974 degelijk gebouwd en vervolgens in 1999 uitgebouwd. Intern is een en ander functioneel maar feitelijk op diverse onderdelen aan modernisering toe. Beschikt over een royale woonkamer met gashaard, eetkamergedeelte, 4 slaapkamers, werkkamer en grote multifunctionele aangebouwde ruimte met eigen entree. Verder 2 badkamers, dichte keuken, bijkeuken, bergruimte en een binnendoor bereikbare dubbele garage.

Verder voorzien van centrale verwarming met radiatoren en deels vloerverwarming, spouw- en dakisolatie en dubbel glas. Het buitenonderhoud is in goede staat en de platte daken van het woonhuis zijn in 2009 vernieuwd. In 1999 is er een 2e garage bijgebouwd (8,5 * 4) zodat er nu minimaal 3 auto's binnen gestald kunnen worden. meter

INDELING:
Begane grond: hal/entree, vestibule, garderobe, toilet, portaal, werkkamer, hoofdslaapkamer met aansluitend eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet, 3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, berging, woonkamer (circa 56 m²) met eetgedeelte, dichte keuken, bijkeuken met wasmachine-aansluiting en binnendoor naar dubbele garage, ontspanningsruimte van ± 50 m² in aanbouw (eigen opgang) met schuifpui naar terras.

OPVALLEND:
* Goed onderhouden en royale bungalow
* Ruim perceel eigen grond met veel privacy
* Prachtige ligging op toplocatie
* Met royale aangebouwde garages voor minimaal 3 auto's
* Met praktische aanbouw geschikt voor diverse doeleinden
* In 1974 gebouwd, in 1999 uitgebouwd
* Gebouwd met goede materialen en voorzien van isolatie
* Inwendig aan modernisering toe
* Voorzieningen, scholen, winkelcentrum, uitvalswegen en natuur direct bij de deur

Wilt u deze woning graag bekijken? Dan kan dat natuurlijk eenvoudig! Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak op korte termijn en wij leiden u met alle plezier rond.

Volledige omschrijving
Klik op de foto voor een vergroting
Meer foto's

Plattegrond

Promotievideo

Zoekfilter

(43 objecten aangeboden)
Soort object: Plaats:
Minimale vraagprijs: Wijk:
Maximale vraagprijs: Zoekwoord:
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: