Kieftweg 4

HoofdFoto
Wijk: Hierden buitengied
Plaats: HIERDEN
vraagprijs: € 849.000,- kosten koper
Aanvaarding: in overleg
Woonoppervlakte:
195 m2
Perceel: 10000 m2
Inhoud: 975 m3
Bouwjaar: 1988
Aantal kamers: 6


Omschrijving

Kieftweg 4, 3849 RS HIERDEN

Vrijstaand en onder architectuur gebouwd FAMILIE-HUIS gelegen op een fraai perceel eigen grond van 10.000 m² met grote inpandige garage, royaal vrijstaand bijgebouw met berg- en stallingsmogelijkheden, veranda met houthok en een rondom fraai aangelegde tuin met grote vijver, siertuin en bos. Het geheel is volledig omheind en is gelegen in een lommerrijke omgeving, nabij de "Hierdense beek", zandverstuiving "Beekhuizerzand" en bosgebied. Door de ligging is er sprake van optimale privacy en rust. De dorpskern met diverse voorzieningen is vlot bereikbaar, zowel per fiets als met de auto.

De woning is in 1988 zeer degelijk gebouwd, praktisch opgezet, afgewerkt met uitstekende materialen, voorzien van optimale isolatie en naderhand van zonnepanelen. De entree van het huis beschikt over een fraaie vide en van uit de hal komt men vervolgens in de ruime woonkamer met houtkachel en heerlijke serre annex wintertuin. De half open keuken is in 2006 op onderdelen is vernieuwd en heeft een rechtstreekse toegang naar de bijkeuken en de van daaruit binnendoor bereikbare inpandige garage (meerdere auto's) met bergzolder. De hoofdslaapkamer bevindt zich eveneens op de begane grond en beschikt over een eigen badkamer met douche en dubbele wastafel. Op de verdieping bevinden zich nog 4 slaapkamers met bergruimte, een badkamer en een cv-/bergruimte.

Bij de bouw zijn de vloeren, spouwmuren en daken geïsoleerd, ook van de inpandige garage. Uiteraard ook voorzien van dubbel glas. Recent zijn er 24 zonnepanelen met dubbele omvormer geïnstalleerd en deze leveren gemiddeld circa 5.000 Kwh. op jaarbasis. Verwarming middels HR combi-ketel met radiatoren en op de parterre een nieuwe stenen vloerafwerking (2015) waaronder vloerverwarming.

Op het perceel bevindt zich tevens een groot en degelijke bijgebouw/overkapping met diverse gebruiks- en stallingsmogelijkheden. Het is gebouwd met een houten constructie waarop een zinken dakbedekking en met betonnen vloeren. Elders nog een klein houten bijgebouw met veranda en houtopslag. De tuin is geheel aangelegd met een siertuin, een grote vijverpartij en een eigen bostuin. Ten behoeve van de tuinbesproeiing beschikt men over een eigen bron met pompinstallatie en diverse tapkranen. Het toegangshek is van afstand bedienbaar en uiteraard is het geheel voorzien van een uitgebreide buitenlichtinstallatie en alarmsysteem.

INDELING:
Begane grond: hal/entree met vide, meterkast, toilet met extra urinoir, masterbedroom met aansluitend eigen badkamer met douchecabine en dubbele wastafel, woonkamer (circa 58 m²) met houtkachel en serre (circa 17,5 m²), halfopen keuken (circa 14 m²) met inbouwapparatuur, bijkeuken met wasmachine-/drogeraansluiting en binnendoor naar de inpandige garage (gebruiksoppervlakte circa 72 m²) die ook eenvoudig als extra woonruimte kan worden aangewend).

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers (elk circa 14 m²) met bergruimte, badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet, berg-/cv-kast.

OPVALLEND:
- unieke ligging met optimale privacy
- royaal perceel eigen grond van 10.000 m²
- fraai aangelegde tuin met vijverpartij en bos
- geheel is volledig omhekt met toegangs-controlesysteem en alarminstallatie
- woonhuis gebouwd in 1988 waarna op onderdelen vernieuwd
- goede afwerking met uitstekende materialen, alle isolatie en veel daglichttoetreding
- 5 slaapkamers, 2 badkamers en royale leefruimte
- slaapkamer en badkamer op de begane grond
- werken aan huis, B & B e.d. eenvoudig mogelijk
- inpandige garage en groot vrijstaand bijgebouw annex stalling

Wilt u deze woning graag bekijken? Dan kan dat natuurlijk eenvoudig! Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak op korte termijn en wij leiden u met alle plezier rond.

Volledige omschrijving
Klik op de foto voor een vergroting
Meer foto's

Plattegrond

Video

Promotievideo

Zoekfilter

(43 objecten aangeboden)
Soort object: Plaats:
Minimale vraagprijs: Wijk:
Maximale vraagprijs: Zoekwoord:
brandt bedrijfshuisvesting brandt hypotheken & assurantiën

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over:
Toelichting:

 

Vul onderstaande velden in.

Voorletters:
Naam: *
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: *
Klachten / complimenten:

 

Vul onderstaande velden in.

Naam: *
Mijn email: *
Naam vriend(in): *
E-mail vriend(in): *
Bericht:
Object: